III. Tali Tállyán - Vár az Oroszlános Borbirtok!

III. Tali Tállyán - Vár az Oroszlános Borbirtok!

A TALI TÁLLYÁN Tokaj-Hegyalja kult- és gasztro programsorozata, amely idén tavasszal már a 3. alkalommal kerül megrendezésre.

 

Ha még nincs programod húsvétkor, akkor nekünk van egy jó ötletünk!

Régi vágyunk, hogy Tállyát nyüzsögni, élni lássuk, és hogy minél több vendégnek megmutathassuk értékeinket. Szeretnénk, ha a település egységesen és rendszeresen kinyitná kapuit a turisták előtt a helyi együttműködésnek és a közös gondolkodásnak köszönhetően. 

Életre hívtuk ezért a nyitott pincék, nyitott porták rendezvénysorozatot Tali Tállyán néven.

Folyamatos borkóstolók, gasztronómiai élvezetek és az Oroszlánosban remek koncertek is színesítik a napokat. Sőt, pezsgős reggelivel készülünk, amelyre nem csak szállóvendégek foglalhatnak asztalt! 
Nálunk már pénteken kezdődik a kiváló programok sora, este koncerttel várunk! Ki lesz fellépő? Mutatjuk!

2023. április 7. péntek 19:00-22:00
Az Iris zenei társulata koncertről koncertre változtatja repertoárját. A magyar szövegcentrikus dalkincsből merítve és angolszáz slágerek magyarra fordításával alkotják meg akusztikus átdolgozásaikat, intim hangulatú koncertjeiken. A fiatalokból álló csapat duó formájában érkezik Tállyára választékos zenei felhozatallal.
Szombaton két nagyszerű fellépővel is várunk a III. Tali Tállya rendezvény keretein belül. Délután és este hangulatért felelős a Verspresso és a Yewo.

2023. április 8. szombat 14:00-16:00
A Verspresso egy friss zenei - irodalmi projekt, amit Tóth Balázs gitáros, dalszerző hívott életre. A projekt célja, a magyar irodalmi kincsek zenén keresztüli népszerűsítése olyan művészek bevonásával, akik saját stílusukkal, hangjukkal idézik meg és közvetítik a jelenkor számára, örökbecsű irodalmi alkotásainkat.

2023. április 8. szombat 19:00-22:00
A Yewo két fiatal színész, zenei ambícióinak szüleménye. A 70-es évek inspirálta 5 tagú rock zenekar akusztikus felállással, hasonló élményt nyújt, mint nagyzenekaros koncertjeiken szerte az országban: ellenállhatatlan klasszikus rock a legnagyobbakat idézve, hazai ízekkel fűszerezve.
Érezd a tavasz nyugalmát, a borvidék szépségét, fedezd fel Tállyát Európa mértani közepén!

Tali Tállyán húsvétkor!

 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén.

Image

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le és értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, ajánlatainkról és eseményeinkről!